Svako ko je zainteresovan da učini sebe boljim pregovaračem,  ko želi da bude uticajniji u komunikaciji sa drugima, ko želi da postane osoba kome je teško reći ne, ko želi da nauči da se bolje prodaje drugima, ko želi da sazna šta to podstiče ljude da Vam budu naklonjeniji, a šta ih tera na beg, ko želi da nauči kako se polaže zdravo temelje bilo kojoj kompaniji ili firmi, ko želi da sazna kako da izabere idealnog saradnika, ko želi da nauči  kako da se na pravi način ponaša prema zaposlenima, kako izgraditi jak tim, ko želi da nauči da bude smiren, jer emocije uništavaju pregovore, i kako da da svojim govorom tela ne sabotira sebe, onda je ova edukacija za Vas.

Za samo 5 dana kontinuirane i intenzivne edukacije bićete osposobljeni za sledeće stvari:

1. dan -Kako dobiti više DA-kako da postanete pregovarač kome je teško reći ne

2. dan-Povećanje uticaja-Prvi deo-Da povećate svoj uticaj na druge

3. dan-Povećanje uticaja-drugi deo-Naučićete da postanete bolji prodavac-npr. naučićete koje reči ne smete koristiti u toku pregovara, šta podstiče druge da vam budu naklonjeniji, a šta ih tera na beg. Npr. saznaćete kako da povećate sopstveni uticaj u komunikaciji sa ljudima koji misle da su u pravu ,a pravih argumenata za to nemaju. Saznaćete kako da se zaštitite od sračunatog negativnog uticaja, i kako da Vi utičete na nekoga ko ima negativni početni stav (iako je Vaša ideja ili ponuda u osnovi dobra) da prevaziđe to nepoverenje.

4. dan-Naučićete kako da postavite stvari (firmu) na noge (zdravo temelje), kako da izaberete idealnog saradnika, potom kako da se vi ponašate sa zaposlenima, i kako izraditi jak tim.

5. dan-Kako da uvek zadržite čvrstinu i smirenost uma, nezavisno od okolnosti (da vas spoljašnje okolnosti ne dotiču), jer emocije uništavaju pregovore + kratak kurs o govoru tela, jer nije samo važno šta kažete, već i kako to iznesete.

I posle završene edukacije imaćete direktnu podršku od predavača, sve dok ne usvojite znanje kako treba, i ne postane deo Vas (automatski odgovor na okolnosti). Moći ćete da je pozovete i da se konsultujete sa njom u vezi ovih tema, ali se prethodno samo morate dogovoriti oko termina za poziv, i pitati je sve što vam ne bude bilo jasno.

Za svaki dan edukacije dobićete materijal za učenje i praćenje edukacije. Tako da neće biti potrebe da zapisujete bilo šta, već samo da aktivno slušate, i da aktivno učestvujete, postavljate pitanja i slično..dakle, moći ćete da predavača u svakom trenutku zaustavite i pitate ono što Vam nije jasno.

Sve je ovo OK. Ali, meni je potreban samo jedan dan edukacije/jedna konkretna tema

Imate mogućnost da birate  samo jedan dan edukacije ili više, po vašem izboru. Samo to morate navesti prilikom prijave, i same uplate(kotizacije).

Gde?

Edukacija može biti online (npr. preko skajpa) ili uživo u Nišu.

Kada?

Počinje u ponedeljak 4. marta, 2019. godine i trajaće do petka 8. marta.

Ako radite tokom radne nedelje, te Vam edukacija od pon-do petka ne odgovara, ne brinite se, jer imamo rešenje i za Vas. Možete celu edukaciju podeliti na tri vikenda.

Tačno vreme početka edukacije je predmet dogovora sa Sandrom Svetozarević, pošto izvršite uplatu (kotizaciju) na njen žiro račun.

Ko je predavač?

Trener za lični rast i razvoj-Sandra Svetozarević.

O nama

Broj polaznika?

Broj polaznika je ograničen, stoga požurite i kontaktirajte Sandru još danas, kako biste rezervisali svoje mesto.

Broj polaznika je ograničen na manji broj kako bi svaka osoba posle završene edukacije imala mogućnost za konsultovanje i podršku, dok preneseno znanje ne bude usvojeno kako treba.

Kako da se prijavim za edukaciju?

Slanjem sms-a na 064/000-10-37 ili preko mejla svetozarevic.sandra@gmail.com

Cena ulaganja?

I. Cena vašeg ulaganja u sebe je 600 evra
Možete to platiti i iz dve rate:
1.rata pre početka edukacije-300 evra.
2. rata-uplata pre četvrtog dana edukacije-još 300 evra.

II. Za vas koji edukaciju delite na tri vikenda, uplata je najkasnije pred početak svakog vikenda, tj. edukacije. Dakle, svaki put po 200 evra u dinarskoj protivrednosti.

III Jedan dan edukacije iznosi 139 evra u dinarskoj protivrednosti. Tako da možete kombinovati dane, i znanja koja su Vam potrebna.

Novac je potrebno uplatiti na žiro račun je 4841 8787 0120 9599, Banka Intesa, Niš
Sandra Svetozarević

Prodaja niiti ovladavanje veštinom pregovaranja na pravi način više nije stvar izbora, već stvar egzistencije! Ukoliko se ne trudimo da utičemo na druge ljude, situacije i prilike, dopustićemo da to sve utiče na nas. i još nešto-ako gajimo uverenje da konstantnim pokušajima i vežbanjem možemo unaprediti svoju veštinu uticaja, setite se samo one izreke da je svaki neispaljen hitac sigurno promašaj.
I da, u proseku, imamo samo 2-3 sekunde za prvi utisak. I da se on teško menja, kad se jednom uspostavi. A ako se uspostavi dobar početni utisak, znaćete kako da ga održite.
Biće ovo mudro investirano Vaše vreme i novac.