Ovom prilikom želim da Vas pozovem na četvrti po redu „Globalni liderski samit“ koji će se održati 16. 03. 2019. godine sa početkom od 9.00 časova u prostorijama hotela Crown Plaza u Beogradu.

GLS se emituje u formi video predavanja visoke rezolucije, u preko 135 zemalja širom sveta, na 60 jezika. Pridružite se očekivanom broju od 445.000 lidera i liderki koji će pratiti ovu konferenciju širom planete.

Willow Creek Association iz SAD u saradnji sa Evanđeoskim udruženjem studenata  iz Srbije, potrudili su se da za Vas i ove godine okupe najuticajnije ljude iz svojih sfera poslovanja, koji će sa Vama podeliti svoje iskustvo i znanje sticano godinama.

Tema ovogodišnjeg samita jeste Svako ima uticaj“.

Pobrinite se da zajedno sa svojim zaposlenima, kolegama ali i prijateljima otkrijete da svako ima Uticaj, a ujedno da dobijete jedinstvenu kombinaciju vizije, nadahnuća i praktičnih veština, koje možete odmah da primenite.

Predavači koji će Vas podstaći da razmišljate iz druge perspektive su :

Karla Haris (potpredsednica, direktorka i savetnica u firmi Morgan Stenli) – Džon Maksvel (stručnjak sa liderstvo;autor bestselera;savetnik) – Rasmus Ankersen (pisac bestselera;preduzetnik) Sajmon Sinek (pisac bestselera prema Njujork Tajmsu;optimista) – T.D. Džejk (osnivač i pastor crkve “Poters Haus” – Kreg Grošel (jedan od osnivača & pastor Lajf crkve

Pored predavača imaćete priliku da čujete i mišljenje uvaženih panelista sa naših prostora.

Budite među onima koji će svoje utiske sa Samita podeliti sa drugima!

Za više informacija i registraciju na seminar posetite sajt: www.gls.rs

Možete uštedeti na pojedinačnim i grupnim ulaznicama ako se prijavite na vreme!

* Individualna (do 16.02.) 3000 RSD, od (17.02.) cena je : 3500 RSD

* Studentska/Grupna +10 (do 16.02.) 2500 RSD,

* od (17.02.) cena je : 3000 RSD

U cenu karte, pored prisustvovanja predavanjima, uračunat je propratni materijal kao ručak i kafa,u vreme pauze.

REGISTRUJ SE I UŠTEDI

 

Zavirite na prošlogodišnji GLS:

image

Globalni liderski samit

Raznolikost govornika na Samitu vam pružaju jedinstvenu mešavinu vizije, inspiracije i praktičnih veština koje možete odmah primeniti.