U svetu u kom je kompetitivnost izraženija više nego ikada, teško je, ali ne i nemoguće verovati u dobro. Verovati u sebe i svoje sposobnosti, ali podjednako verovati i u dobre namere drugih ljudi kojima smo okruženi. Možda ste često bili savetovani, pa i sami pomislili, da je u današnje vreme čovek čoveku vuk, da se sve postiže preko veze i slično međutim, ono u šta verujete – ono je što zapravo hranite. 

 

Realnost je uvek onakva kakvom je mi vidimo. Ukoliko mislite o ljudima dobro, ukoliko pružate dobro i nastojite da pratite svoj put ne ugrožavajući bilo koga, rečima ili delima, tada gradite svoj lični hram lepe energije i pozitivnih osećaja. Ukoliko inspirišete i podstičete druge na dobro, u njima neće proklijati seme loših misli. Esencijalna potreba svih nas, kao duhovnih bića, jeste da budemo voljeni. Svakome je ljubav potrebna, imajte to uvek na umu.

Gradite svoja verovanja, ulažite u njih kao da su najsavršeniji odraz onoga što vi suštinski jeste. I tada će ona to i postati, željena senka vaših misli, osećanja i potreba. Verujte u mogućnosti, u šanse, u dobar kurs kojim vas sudbina vodi. A ljude koje na tom putu sretnete, blagonaklono pozdravite. Pomozite kad možete, osmehnite se sa jedinim ciljem da u drugome proizvedete dobro. Nije teško oglednuti se u istini i radosti.
Vi to možete. I zaslužujete.
Sve je u tome u šta zapravo verujete.
Izaberite sreću.

Autor: Sandra Svetozarević