22. novembra od 18 do 21h u Deli centru (Davidovoj 2) u Nišu biće održan WP meetup.

Očekuju nas dva sjajna predavanja, dva vrhunska predavača:

1. Aleksandar Savković – https://twitter.com/WPAleks

“Kultura pozitivnog feedbacka i Agilnog razvoja”

Google mu je pomogao da shvati da je WordPress “the next best thing” u njegovom životu. Promenio je profesiju i od građevinskog supervizora postao je WordPress developer, sve to u 34-toj godini.

Veruje da je građenje biografije proces koji traje. Ne vidi ga kao trenutnu refleksiju iskustva, već se kroz taj proces konstantno izgrađujemo, nalazimo nova interesovavanja i preisputujemo naše postupke.

Trenutno radi na poziciji menadžera za zapadni Balkan kompanije Enartia.com, koja predstavlja grupaciju brendova.

U svom predavanju osvrnuće se na koji način se definiše struktura zaposlenih u jednoj kompaniji, kako da najlakše prepoznamo šta je kultura kompanije a šta ne, i koliko zapravo zaposleni i ljudi koji rade u IT-u koriste metode koje mogu da pospeše međusobni odnos.

2. Mitko Kockovski – https://twitter.com/m1tk00

“AJAX-ing your ( Woocommerce ) website”

Mitko je počeo da koristi WordPress 2010 godine i expert je unutar Codeable platforme. Vlasnik je kompanije webpigment.com i voli da kreira neobične websajtove naročito koristeći WooCommerce.

Njegovo predavanja će govoriti o “best practice” primerima u korišćenju Ajaxa unutar WooCommerca.

Mitko nam dolazi direktno iz Skoplja i predavanje koje će nam predstaviti spremio je za WordCamp u Bukureštu. Isto će biti na Engleskom jeziku.

Ulaz je besplatan, ali je prijava obavezna. Molim vas za RSVP na ovom linku: https://www.meetup.com/wordpress-nis/events/256037748/

Autor: Sandra Svetozarević