Obogatite svoju biblioteku sjajnim knjigama i ne propustite akciju „10 knjiga za 999 dinara“ koja počinje u ponedeljak 26. novembra i trajaće do nedelje 2. decembra.

 

Samo na sajtu izdavačke kuće Laguna imate mogućnost da kupite 10 Laguninih knjiga po specijalnoj ceni od 999 dinara. Akcija počinje u ponedeljak 26. novembra u 13 sati.

Za knjige na akciji „10 knjiga za 999 dinara“ prikazane su pune cene. Kada u korpu dodate 10 knjiga sa ove akcije, njihova ukupna cena automatski će biti snižena na 999 dinara.

Količinski i članski popusti za naslove na ovoj akciji ne važe.

Na akciji je preko 300 naslova. Spisak naslova možete videti ovde.

DOSTAVA KNJIGA: Troškovi dostave knjiga u okviru Srbije su 150 dinara za plaćanje pouzećem i 100 dinara za plaćanje karticom, a pakete u roku od devet radnih dana isporučuje kurirska služba AKS. Za porudžbine iz Srbije čija je vrednost veća od 2000 dinara dostava je besplatna.

Troškovi isporuke knjiga za inostranstvo su 1800 dinara (nezavisno od broja poručenih knjiga), a pakete u roku od devet radnih dana isporučuje kurirska služba DHL.

NAPOMENA: Zbog specifičnosti akcije „10 knjiga za 999 dinara“ nije moguće kupovati knjige sa te akcije zajedno sa drugim artiklima. Molimo vas da sadržaj korpe razdvojite i organizujete na dve kupovine tako da u jednoj budu samo knjige sa akcije „10 knjiga za 999 dinara“ a u drugoj sve ostalo što želite da kupite – preporučujemo vam da za to koristite opciju „Prebaci na listu želja“. Takođe, knjige sa akcije „10 knjiga za 999 dinara“ moguće je kupovati isključivo u paketima od 10 komada, odnosno 10 knjiga, 20 knjiga, a kupovinom u okviru ove akcije nije moguće učlanjenje u Lagunin klub čitalaca.

Uživajte u čitanju!