Ako imate 25 ili više godina, a vaš muškarac vas ne oženi u roku od dve godine, on vas ne želi.

Razmislite dobro. Muškarci vole da se kriju iza 1001 izgovora, ali nijedan od njih nije validan niti znači išta. Zato što ništa neće zaustaviti muškarca da oženi ženu koju iskreno voli i želi da bude njegova žena.

Ako ste u vezi sa muškarcem preko dve godine, a on odbija priču o braku, vi ste mu glavna, ali ne i jedina žena. Drugim rečima, ako ste u vezi budite načisto da je sa vama samo što mu se nije pojavilo ništa bolje.

Drugo, ako ga uhvatite u emocionalnoj prevari, isto nije materijal za brak. Šta je emocionalna prevara? Najkraće rečeno, to je trenutak kada se sa nekom drugom osobom povežete na intimnom, emotivnom nivou i isključite svog partnera. Ona predstavlja bilo šta što uključuje emotivnu energiju, odnosno njeno emitovanje van veze ili braka. Ona može biti bilo šta što vas odvlači od vaše veze.

Pošto nije toliko otvorena, ona se ne može uvek primetiti i lakše se krije, ali uglavnom sadrži razgovore gde se emotivna veza razvija u kontekstu intimne privlačnosti. Tu spadaju poruke sa flertovanjem, vaše lične šale i komplimenti koji tokom vremena postaju sve snažniji. Iako fizička intimnost nije njen deo, ona to veoma lako može postati, jer predstavlja samo još jednu granicu koju treba preći.

Treće, ako ne delite ista mišljenja o braku, takođe nije materijal za brak.

90 % muškaraca ne veruje u brak, i neće vam otvoreno to reći, jer znaju da žene vole da se osećaju vredne time što će ih neko izabrati da bude sa njima do kraja života. Zato morate čitati između redova. Jer brak bez vernosti ništa ne znači, kao što ne znači ni brak bez čistog srca.

Autor: Sandra Svetozarević