Svaku tvrdnju koju čujete ispitujte, a još bolje, ako možete, isprobate je na sebi. Jer skoro sve čime nas doje (dogmama) vremenom se ispostavi kao notorna laž. Ne govorim o religiji. Već o takozvanim autoritetima u belim mantilima koji nam prodaju lepo upakovanu bolest i preranu i tešku smrt.
                                                                                                                                                                                                                                    Npr. Tvrdnja da nam je dovoljno samo osam čaša vode dnevno je neopevana laž, koju svi mi skupo plaćamo. To mišljenje, objavljeno u američkom časopisu za psihologiju avgusta, 2002., temelj je svega pogrešnog u modernoj medicini i stoji ceo svet velike sume novca svake godine.
Mišljenje je apsurdno kao, na primer, čekati s davanjem odgovarajućih antibiotika do zadnje faze smrtonosne zaraze. Stanovište se temelji na pogrešnoj pretpostavci da su suva usta pravi znak dehidriranosti.
 
Čekati na žeđ znači gubitak energetskih osobina vode u dehidriranim ćelijama tela. To je važan razlog da preduhitrimo dehidriranost, umesto da je naknadno ispravljamo. Budući da je poželjno da sve ćelije u telu u skladu s fiziološkim pravilima dobro obavljaju svoje zadatke, bilo bi razboritije optimalno navodniti telo nego čekati da „sušni” programi tela proizvedu osećaj žeđi. Osim toga telu je puno lakše podneti mali višak vode nego trpeti nestašicu i premeštati vodu u vitalne organe na račun manje važnih funkcija tela.
                                                                                                                                                                                                                               I vodu bi trebalo da pijemo samo destilovanu. Da, destilovanu. Dobro ste pročitali.
Destilirana voda poseduje izuzetnu sposobnost magneta.
Ona može uzeti nataložene minerale, te ih pomoću krvi i limfe otpremiti u bubrege, putem kojih se izlučuju iz tela. Tvrdnja da destilirana voda izlučuje minerale iz tela potpuno je pogrešna. Destilirana voda ne izlučuje minerale iz tela, već skuplja i uklanja mineralne tvari što su ih ćelije tela odbacile i koje su se nataložile, a mogu se smatrati smećem što ometa funkcije tela. Pokušajte dve do tri nedelje ne piti ništa drugo osim destilirane vode. Dajte pregledati mokraću pre nego što započnete s tim. Bićete začuđeni kakve ćete mineralne taloge naći u svojoj mokraći nakon samo 3 nedelje. Ništa ne može zameniti lično  iskustvo!
Ostaci minerala u Vašem telu potiču od pijenja “prirodne” vode. Izlučivanje mineralnih tvari, ako pijete destiliranu vodu, uverljiv je dokaz za ispravnost moje tvrdnje.
                                                                                                                                                                                                                                      Laži su i vrednosti SZO (svetske zdravstvene organizacije) o preporučenim vrednostima. Npr. školski primer dobrog pritiska koji oni navode je 120/80,  a svi znamo da zdravi i  aktivni ljudi imaju prirodno nizak pritisak, i to nije bolest kako oni pokušavaju da nametnu, već prirodno stanje stvari. Jer najvažniji mišić našeg tela nije preopterećen pogrešnom hranom i pićem, stoga pumpa normalnom brzinom. To što SZO smatra normalnim je zapravo bolesno stanje.  Pravi problem je što takva stanja mogu trajati godinama i decenijama. Tako da niko oko vas, pa čak ni vi ne biste posumnjali da ne idete putem zdravlja. Možda ste za druge oličenje zdravlja, ali norme koje nam je usadila medicinska struka mogu vas stajati zdravlja i/ili žvota. Stoga, sve preisputujte. Aposlutno sve.
Laž je i da ultrazvuk nije štetan za Vas i Vašu bebu, stoga nemojte ići, sem ako zaista ne postoje ozbiljne medicinske indikacije za tako nešto. Otići na ultrazvuk kako biste saznali pol je van svake pameti, jer ovako neznajući remetite detetov genetski kod.
Pomislite samo -Šta li su mi još prodali za istinu? Broj laži je neograničen. Nije svrha ovog članka da osvesti sve koje postoje oko nas, već da Vam podigne svest o tome da “autoritetima” ne treba bezrezervno verovati, jer ni oni sami velikom većinom nisu svesni svoje nesvesti.
                                                                                                                                                                                                                                  Prema tome, sledeći put kada vam “autoritet” u belom mantilu kaže bilo šta nemojte ga  poslušati tek tako, bez analiziranja rečenog i pre nego što se zaista uverite da li je to što vam je rečeno zaista istina. Setite se samo da nije mnogo prošlo od vremena kad su isti doktori koji su radili obdukciju golim rukama, istim tim rukama kojima su dodirivali leš, porađali potom žene ne opravši ih. I zato su mnoge žene umirale u sepsi i najgorim mukama. Koliko je žena moralo da umre, jer se nisu setili da operu ruke. Zamislite muke prvog doktora koji je hteo da ostalim doktorima “proda” pranje ruku posle dodirivanja leša, a pre porođaja. Gledali su ga ko bezumnika i sa podsmehom.  Verovatno će tako i vas, jer se protivite uhodanom sistemu, njihovom načinu na koji svet funkcioniše, ali nek vas to ne obeshrabri da hrabro kažete:”Ne, ja ne mislim tako..”Ne, ja se ne slažem sa Vama”. …ili “Dozvolite da se ne složim sa Vama, jer imam drugačije informacije o toj temi”.
                                                                                                                                                                                                                  Kako god da nastupite, znajte da živimo u svetu laži, i da stoga ispitujte sve i svakoga. Jer, ovaj život nema cenu.
 Autor: Sandra Svetozarević
 Photo: pixabay.com