Žene su negovateljice po prirodi. Muškarci su po prirodi dobavljači. Ali, kad muškarci shvate da se pružanje usluga ne odnosi samo na finansije, žene već odavno postanu lišene ljubavi. Žena postaje sluškinja, umesto kraljice kako je bilo predviđeno. Čovek postaje gospodar roba, zabijajući je u zemlju. Ponekad ove uloge se preokreću, ali ni jedan način nije put prave ljubavi.
Gde ste se izgubili? Kada ste zaboravili, ko biste trebali biti? Ko vam je to uradio? Da li se volite onako kako treba? Da li zahtevate da vas ljudi u vašem životu vole onako kako zaslužujete da budete voljene?
Mnoge žene danas neguju odrasle dečake. Žene danas uzimaju muškarce čineći ih sinovima umesto muževima. Žena iznova oprašta sinu, zato što je njen sin. Potiče od nje, pa se ona oseća večno obaveznom zaštititi i obezbediti ga bez obzira na njegove greške. Njena krv teče kroz njegove vene, pa je ona vezana za njega na mnogo dublji način. U njenom umu njegove greške postaju njene greške, pa čini sve da ih ispravi. Trči iza svog sina, pokušavajući da ga usmeri u pravom smeru, i bez obzira šta on učinio, ona nikada ne prestaje da ga voli. Sa sinom, to bi se moglo razumeti, ali sa čovekom koji bi trebao da bude odgovoran vođa, to ne može biti slučaj. Žena nikada ne bi smela da juri čoveka, koji bi trebalo da je sretne na pola puta. Žena nikada ne bi smela da pati, jer muškarac odbija da je voli onako kako ona zaslužuje da bude voljena. Žena ne bi trebalo da odgaja odraslog muškarca. Žena ne bi trebalo da pati zbog drugog čoveka. Čovek ne bi trebalo da stavlja ženu na bol, na koji je njen tvorac ne bi stavio.
Ako ste ta žena, možda ćete morati malo da istražite dušu. Gde ste izgubile nadu i snove o srećnom braku i beloj ogradi? Ko vas je povredio, te nikako da se sastavite? Kada ste prestali da pokušavate da volite sebe?
Kad ste počele da prihvatate manje od najboljeg i ubedile sebe da je to u redu? Da li ste spremne da počnete ispočetka? Da li ste spremne da postavite nove standarde za svoj život, pokupite razbijene deliće i da idete napred?
Ovo je vreme za pokret; vreme je da se podignete na nivo života namenjen vama. Život je prekratak, da biste bile zadovoljne bilo čime manjim od onog što je najbolje za vas.